Відгуки
Зображення від клієнтів
Відгуки
Відгуки користувачів
Ви вже наш клієнт?
Будемо вдячні, якщо ви поділитеся враженнями від нашої роботи, це допоможе нам стати кращими
Написати відгук
Сортувати за:
З фотками
Кущенко Євген, Engwe EP-2 Pro
26.04.2023
Коментар
Очень качественный и классный велосипед, максимально доволен своей покупкой. Однозначно стоит своих денег. Нравится запас хода, так как хватает ...
Олександр, Engwe EP-2 Pro
04.04.2023
Плюси
Мені подобається, що велосипед має три режими їзди – електричний, педальний та комбінований, що дає мені більше свободи у виборі ...
Мінуси
Єдиним недоліком, який я помітив, є те, що вага велосипеда може бути трохи важким для деяких людей. Однак, я думаю, ...
Коментар
Загалом я дуже задоволений своїм вибором і рекомендую Engwe EP-2 для тих, хто шукає надійний та ефективний велосипед для їзди ...
Владислав, брав Kugoo M2 PRO
27.03.2023
Плюси
Портативний, легкий, зручний
Мінуси
Слабкий ліхтарик, але це легко вирішується, докупив окремо
Коментар
Чудовий самокат не за всі гроші світу, у користувані близько двох тижнів, юзаю для того, аби швидко дістатися роботи ( ...
Ігор, Kugo Kirin G2 Pro та G2 Max
20.03.2023
Коментар
Обирав між самокатам Kugo Kirin G2 Pro та G2 Max, різниця в ціні помітна а по характеристикам не до ...
Мошно Миколай, повербанк Baseus
20.03.2023
Коментар
Швидко та професійно відповідають на питання, відчувається небайдужість та бажання зробити все бездоганно. Швидко відправили товар, ціна не висока не ...
Вячеслав, Crosser E9 Max
18.03.2023
Коментар
Обирав для дружини самокат, у мене кроссер е9мах і вона захотіла такий саме, по наявності його не було, але ...
Кирюха, A101
18.03.2023
Коментар
Отличный магазин! Все быстро , качественно и профессионально. Рекомендую всем! Товар оригинальный и соответствует описанию. Доставка в срок! Ребята молодцы, ...
Трофимов А., Pecron 1000 +панель 200 W
15.03.2023
Коментар
Виришіли з друзями купити сонячний генератор, так як ми часто виїджаємо туди, де немає світла або ще чогось (буває ночуємо ...
Рыжиков Генадий
08.03.2023
Коментар
Заказал у вас 3 електросамоката для семьи. (Мне,жене и дочке)
Все 3 в разных ценовых категориях были.
Все доставили, все получил. С ...
Все 3 в разных ценовых категориях были.
Все доставили, все получил. С ...
Увійдіть за допомогою свого облікового запису в соцмережі:
або: